Α.Σ. Άρης: «Αναζητούνται επενδυτές σε ΠΑΕ και ΚΑΕ»

Ανακοίνωση μέσω της οποίας περιγράφει την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στην ΠΑΕ και την ΚΑΕ Άρης εξέδωσε ο Ερασιτέχνης, τονίζοντας παράλληλα πως θα βοηθήσει ώστε να βρεθούν επενδυτές για τα τμήματα.
Ορέστης Συντελής
08/09/2017 • 15:02
Σήμα Α.Σ. Άρη
  • shares
Ανακοίνωση μέσω της οποίας περιγράφει την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στην ΠΑΕ και την ΚΑΕ Άρης εξέδωσε ο Ερασιτέχνης, τονίζοντας παράλληλα πως θα βοηθήσει ώστε να βρεθούν επενδυτές για τα τμήματα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Το ΔΣ του ΑΣ ΑΡΗΣ κατ’ επανάληψη το τελευταίο χρονικό διάστημα συζήτησε ενδελεχώς την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί σε διάφορα τμήματά του και ιδίως τις εξελίξεις στην προσφάτως ιδρυθείσα ΠΑΕ και στην ΚΑΕ. Ο ΑΣ με την υπερεκατονταετή ιστορία του αποτελεί το θεματοφύλακα των αξιών, της ιδέας και του συλλογικού υποκειμένου που πρωταγωνιστεί στο αθλητικό στερέωμα της χώρας. Στο ανωτέρω πλαίσιο οφείλει να μεριμνά και να διασφαλίζει την αδιάλειπτη ανάπτυξη και ιστορική συνέχεια όλων των τμημάτων και ιδίως των πλέον λαοφιλέστερων, ήτοι του ποδοσφαίρου και του μπάσκετ. Μάλιστα χάριν στον ΑΡΗ Θεσσαλονίκης έμαθε το πανελλήνιο το άθλημα της καλαθοσφαίρισης και θριαμβεύσαμε ως έθνος στα ευρωπαϊκά και παγκόσμια σαλόνια του συγκεκριμένου αθλήματος.

Η κατάσταση που έχει διαμορφωθεί το τελευταίο χρονικό διάστημα στα ανωτέρω δύο αθλήματα, με τις αγωνιστικές αποτυχίες και την αδυναμία ικανοποίησης των ανειλημμένων οικονομικών (και όχι μόνον) υποχρεώσεων προς τρίτους αλλά και προς τον ίδιο τον ΑΣ (γεγονός που σηματοδοτεί την αυτόθροη αναστολή κάθε αρωγής προς τα υπόλοιπα τμήματα του συλλόγου) δεν δύναται να γίνει περαιτέρω ανεκτή.

Ο ΑΣ παρακολούθησε με προσοχή τις δηλώσεις των μεγαλομετόχων σε ΠΑΕ και ΚΑΕ το τελευταίο χρονικό διάστημα και διαπίστωσε τη βούλησή τους να απεμπλακούν από τον πρωταγωνιστικό ρόλο που έχουν αναλάβει στα ανωτέρω δύο αθλήματα, για λόγους που προφανώς δεν οφείλονται σε δική τους υπαιτιότητα ή απώτερη επιθυμία.

Ο ΑΣ για άλλη μια φορά δηλώνει ότι θα σταθεί αρωγός στην ανωτέρω απόφασή τους και θα συνδράμει στην προσπάθεια ανεύρεσης ουσιαστικών επενδυτικών πρωτοβουλιών που μπορούν να οδηγήσουν στην άμεση αποτελμάτωση και στην ανάδειξη του ιστορικού ρόλου που καλείται ο Άρης μας να διαδραματίσει». 
Γράψτε το σχόλιο σας...
27/05/2018 • 07:34

Ένα Ευρωπαϊκό εισιτήριο που κοστίζει πολλά.. γκολ (video)

H Γκενκ νίκησε δύο φορές φέτος την Βάρεγκεμ στην κανονική περίοδο. Είναι το φαβορί στον αποψινό τελικό ο οποίος χαρίζει ένα εισιτήριο για το Γιουρόπα Λιγκ της ερχόμενης περιόδου. Το αουτσάϊντερ καλείται να απαντήσει στην ίδια ποδοσφαιρική λογική

loading the player...

09/05/2018 • 16:07